Galvenie » 2013 » Februāris » 25

Valmet  traktoru ražošana aizsākas 1950. gadā. Valmet rūpnīcā tika ražota dažāda veida tehnika, sākot ar deltoplāniem un kuģiem, līdz pat mežizstrādes un būvniecības tehnikai.

Šobrīd Valmet nosaukums ir aizstāts ar Valtra, kuru pārstāv AGCO grupa. Mežizstrādes tehnikas ražošana šobrīd ir nodota Komatsu Forest uzņēmuma pārziņā, kas pieder uzņēmumam Komatsu. 

Komatsu Forest galvenais ofiss atrodās Zviedrijā, kur arī atrodās viena no divām Komatsu rūpnīcām. Otrā rūpnīca atrodās ASV.

Jau vairākus gadu desmitus ir apstiprinājies fakts, ka Valtra traktori ir slaveni ar savu uzticamo darbību, plašo izmantojumu, izturību un skandināvu kvalitāti. Traktori ir īpaši konstruēti katra klienta individuālajām prasībām un ražoti tā, lai izturētu visskarbākos klimatiskos apstākļus un nodrošinātu maksimālu jaudu ... Lasīt tālāk »

Skatījumu skaits: 661 | Pievienoja: Mascus | Datums: 02.25.2013

Mūsu blogā jūs atradīsiet informāciju par dažādu marku smago un speciālo tehniku: lauksaimniecības, celtniecības, transportēšanas u.c.
Jauna informācija katru nedēļu. Ja jums ir vēlme iegādāties smago un speciālo tehniku, vai arī pārdot to, ienāciet portālā Mascus.




Galdniecība
Skatījumu skaits: 562 | Pievienoja: Mascus | Datums: 02.25.2013